ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

H Viladonis ξεκίνησε το 2000 στην Αθήνα έχοντας στη διάθεσή της τόσο την εμπειρία, όσο και την εξειδικευμένη τεχνογνωσία στα συστήματα ασφαλείας και ειδικότερα στον τομέα του κλειστού κυκλώματος, αποσκοπεί με τη συνεχή έρευνα και αναζήτηση νέων προϊόντων στο να προηγηθεί των εξελίξεων της ελληνικής αγοράς, ώστε να έχει διακριτά πλεονεκτήματα στον ανταγωνισμό. Απώτερος σκοπός της είναι να προσφέρει στους συνεργάτες της κορυφαία προϊόντα και ποιοτικές υπηρεσίες. Για την επίτευξη του σκοπού αυτού, από την αρχή της ίδρυσής της προήγαγε μία ηθική βασισμένη στην συνέπεια και την ειλικρίνεια, λαμβάνοντας ως ανταμοιβή τη συνεχή εμπιστοσύνη των συνεργατών της.

20  ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

 • Η επιτυχημένη δραστηριότητα της εταιρείας οφείλεται στα κορυφαία προϊόντα της και στην πανελλαδική αποκλειστικότητα αντιπροσώπευσης σημαντικών εταιρειών στο χώρο των συστημάτων ασφαλείας, όπως η NOVUS , η KADE , η EVIX και η POLON ALFA .
 • Πελάτες μας είναι μικρές ως και πολύ μεγάλες επιχειρήσεις .
 • Επενδύουμε στην εκπαίδευση του προσωπικού μας σε νέες τεχνολογίες και παρέχoυμε ολοκληρωμένες λύσεις και υπηρεσίες.
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Λογισμικό
ΛογισμικόVENO
Το λογισμικό VENO σας επιτρέπει τη σύνδεση πολλών συστημάτων ασφαλείας διαφόρων παραγωγών: σύστημα παρακολούθησης βίντεο, συναγερμό εισβολέα, συναγερμός πυρκαγιάς, έλεγχο πρόσβασης και άλλα συστήματα. Το VENO είναι συμβατό με τις ακόλουθες συσκευές: VENO, NOVUS, KaDe, Polon-Alfa, DSC, Satel, Kantech, Moxa I / O, Siemens, Hartmann Systems, TEXECOM.
Λογισμικό
ΛογισμικόNMS
Ο συνδυασμός λύσεων συστήματος παρακολούθησης δίνει τη δυνατότητα να λειτουργούν σε ένα λογισμικό όπως το NMS. Η πρόσβαση σε εγγραφές χάρη σε ένα διαισθητικό πίνακα επιτρέπει την εύκολη πρόσβαση και ταχύτερη αναγνώριση των γεγονότων. Το NMS συνδυάζει αναλογικά και IP συστήματα, αλλά δίνει επίσης όλα τα εργαλεία που υποστηρίζουν το έργο του διαχειριστή, του χειριστή και του χρήστη.
Λογισμικό
ΛογισμικόKADE
Το πρόγραμμα KaDe Premium Plus II έχει σχεδιαστεί για μικρά και μεσαία συστήματα ελέγχου πρόσβασης. Ιδανικό για χρήστες που περιμένουν από το σύστημα βασικές λειτουργίες, απλή λειτουργία και αξιοπιστία σε προσιτή τιμή.
Το πρόγραμμα εγκαθίσταται γρήγορα και διαθέτει φιλικό προς το χρήστη περιβάλλον. Εκτός από τον έλεγχο της πρόσβασης, το πρόγραμμα προσφέρει τη δυνατότητα εγγραφής και τη διευθέτηση του χρόνου δημιουργώντας ένα αρχείο που περιέχει την είσοδο / εξόδου σε μορφή xls.
Λογισμικό
ΛογισμικόNMS ANPR
Το NMS ANPR είναι ένα επαγγελματικό λογισμικό σχεδιασμένο για
αυτόματη αναγνώριση αριθμών πινακίδας οχημάτων . Όταν εμφανιστεί το όχημα
στο πεδίο της κάμερας, το πρόγραμμα εκτελεί την ανάλυση της εικόνας και διαβάζει την πινακίδα κυκλοφορίας. Ολα τα αποτελέσματα της διάγνωσης μαζί με την ημερομηνία, την ώρα, τη φωτογραφία την πινακίδα κυκλοφορίας και άλλες παραμέτρους
αποθηκεύονται στη βάση δεδομένων . Η εφαρμογή επιτρέπει επίσης τη διαχείριση οποιασδήποτε μορφής γκαραζόπορτας, αυτόματο άνοιγμα η κλείσιμο ανάλογα με την παραμετροποίηση που έχουμε κάνει στο πρόγραμμα.

ΕΓΓΥΗΣΗ

Η εταιρεία Viladonis παρέχει εγγύηση 24 μηνών για όλα τα προϊόντα που αγοράζονται από την ίδια.
Η βάση της εγγύησης είναι η απόδειξη αγοράς του προϊόντος.
Η εγγύηση δεν καλύπτει μηχανικές βλάβες και ζημιές που προκλήθηκαν από την ακατάλληλη χρήση της συσκευής.
Σε αυτές περιλαμβάνονται και ζημιές που προκαλούνται από υπερτάσεις στις γραμμές εισόδου, όπως και λόγω τροφοδότησης της συσκευής σε τάση υψηλότερη από αυτή που συνίσταται.
Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι μια βλάβη που προκαλείται από ατμοσφαιρική εκκένωση, η οποία μπορεί να προστατευτεί από συσκευές προστασίας από υπέρταση.
Η εταιρεία Viladonis διαθέτει επίσης service επι πληρωμή, για συσκευές που έχουν αγοραστεί από την ίδια και δεν διαθέτουν πλέον εγγύηση επισκευής.

   697 4478261

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

   ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

  Δωδεκανησου 15 Αργυρουπολη

  ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

  210 9963080 210 9963726

  ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ 

  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

  Δωδεκανησου 15 Αργυρουπολη

  ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ 

  2109963080 2109963726

  ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ