ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ

ΕΙΚΟΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ

Το μενού χρήστη NMS είναι σαφές και εύκολο στη χρήση. Σχεδιάστηκε έτσι ώστε ο χειριστής να μπορεί να οργανώνει ελεύθερα τα παράθυρα και να προσαρμόσει το πρόγραμμα στις δικές του ανάγκες. Ο εύκολος και διαισθητικός σχεδιασμός του προγράμματος σας επιτρέπει να ρυθμίσετε γρήγορα την εμφάνιση ροών μεταφέροντας ένα από αυτά σε οποιοδήποτε παράθυρο. Το λογισμικό έχει μια λίστα πρόσθετων συσκευών, χάρη στις οποίες έχουμε πρόσβαση ανά πάσα στιγμή. Ένα σημαντικό στοιχείο είναι η δυνατότητα χειρισμού της εικόνας του χρήστη σε 6 οθόνες, στη μέγιστη διαίρεση 6×6, που μας επιτρέπει να εμφανίσουμε ελεύθερα τα κανάλια.

ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΑΡΧΕΙΩΝ

Μια σημαντική επιλογή είναι η λειτουργία αναπαραγωγής των εγγραφών. Το λογισμικό είναι εξοπλισμένο με μια συσκευή αναπαραγωγής έτσι ώστε να μπορούμε εύκολα να βρούμε το καταχωρημένο υλικό. Ο ενσωματωμένος πίνακας αναπαραγωγής μας δίνει τη δυνατότητα να παίζουμε ταυτόχρονα 25 κανάλια. Η ενότητα σύνθετης αναζήτησης επιτρέπει την εξαγωγή εγγραφών κατά ημερομηνία, ακριβή ώρα και εγγραφές εξαγωγής από πολλές συσκευές ταυτόχρονα (εξαγωγή σε μορφή AVI και PAK).

ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Η λειτουργία των χαρτών και των συμβάντων στην εφαρμογή επιτρέπει την διαισθητική λειτουργία του συστήματος CCTV για ένα συγκεκριμένο αντικείμενο. Ο χειριστής μπορεί να μεταβεί ανάμεσα σε διαφορετικά στρώματα της γραφικής διεπαφής στα οποία τοποθετούνται διαδραστικά εικονίδια στοιχείων συστήματος παρακολούθησης βίντεο (κάμερες, εξόδους συναγερμού κλπ.). Χάρη σε αυτή τη βολική λύση μπορούμε εύκολα να περιηγηθούμε στο αντικείμενο διαισθητικά επιλέγοντας το χάρτη και το κανάλι από την κάμερα και προβάλλοντάς το στο παράθυρο βίντεο. Επιπλέον, το πρόγραμμα διαθέτει μια ενότητα τρέχοντος συμβάντος, χάρη στο οποίο μπορούμε να φιλτράρουμε, σύμφωνα με συγκεκριμένα κριτήρια, τις ενέργειες που συμβαίνουν σε ένα δεδομένο αντικείμενο, π.χ.: εμφάνιση συναγερμού, ανίχνευση κίνησης στην κάμερα, κατάσταση σύνδεσης της συσκευής με λογισμικό NMS κλπ.

ΕΝΟΠΟΙΗΣΗ POS ΚΑΙ NMS ANPR

Το λογισμικό μας δίνει δυνατότητες όπως τη σύνδεση συσκευών που στέλνουν γραπτά μηνύματα, π.χ. ταμειακές μηχανές ή λογισμικό αναγνώρισης πινακίδων ANPR. Χάρη σε αυτό, θα λάβουμε πληροφορίες από εξωτερικές συσκευές σχετικά με τις πραγματοποιηθείσες συναλλαγές ή πληροφορίες σχετικά με τον αριθμό καταχώρησης ενός συγκεκριμένου οχήματος, το οποίο θα εκχωρηθεί και θα εμφανιστεί στην ανατεθείσα ροή βίντεο. Μια πρόσθετη λειτουργία του λογισμικού είναι η μηχανή αναζήτησης POS, στην οποία μπορούμε να φιλτράρουμε τα γεγονότα ανά χρόνο, ημερομηνία ή άλλα κριτήρια. Τα δεδομένα μπορούν επίσης να εξαχθούν σε μορφή CSV. Η ενσωμάτωση των συσκευών POS (ταμειακές μηχανές μπορεί να γίνει μέσω TCP / IP ή RS232) και η αναγνώριση των πινακίδων μέσω TCP / IP.

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ

Ο διαχειριστής, χάρη στη λειτουργία εκτεταμένων σεναρίων, έχει τη δυνατότητα να καθορίζει την αντίδραση σε γεγονότα για διάφορους τύπους συναγερμών (π.χ. ανίχνευση κίνησης, αντίδραση εισόδου / εξόδου συναγερμού κάμερας, ανάλυση εικόνας). Είναι δυνατό να αναθέσετε μια σειρά στοιχείων σε πολλές περιπτώσεις και να τους δώσετε συγκεκριμένες ανταποκρίσεις. Οι αποκρίσεις συναγερμού μπορούν να αντιστοιχιστούν ακόμη και σε πολλές συσκευές την ίδια στιγμή (π.χ. εμφάνιση συναγερμού από πολλές κάμερες σε πλήρη οθόνη). Τα αυτόματα σενάρια βοηθούν τον χειριστή στην αποτελεσματική εργασία και μειώνουν το χρόνο απόκρισης του σε ανησυχητικά γεγονότα. Τα σενάρια συναγερμού υλοποιούνται με βάση τα χρονοδιαγράμματα. Είναι δυνατή η δημιουργία πολλαπλών σεναρίων και η σύνδεσή τους με μια συγκεκριμένη ημερομηνία, ώρα της ημέρας ή συγκεκριμένα γεγονότα. Το παράθυρο διαδραστικού βίντεο σάς επιτρέπει να προβάλετε τα συμβάντα συναγερμού που προκύπτουν. Η μονάδα διαμόρφωσης συμβάντων μαζί με τον πίνακα εισόδου / εξόδου επιτρέπουν τον καθορισμό της εμφάνισης συμβάντων συναγερμού και τον ορισμό των αποκρίσεων συναγερμού.

ΜΕΝΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ

Η μονάδα εγγραφής έχει σχεδιαστεί για να ορίζει παραμέτρους εγγραφής για ροές. Χάρη σε αυτό, μπορείτε να διαθέσετε όσο χώρο επιθυμείτε στο δίσκο, να αντιστοιχίσετε μια διαδρομή εγγραφής και να ορίσετε ένα πρόγραμμα. Είναι ευέλικτο και επιτρέπει τη διαμόρφωση για κάθε κάμερα χωριστά. Το λογισμικό έχει επίσης προηγμένες ρυθμίσεις χρήστη. Αυτό επιτυγχάνεται με μια απλή ενότητα διαμόρφωσης για τις άδειες της ομάδας. Μπορείτε να ορίσετε ρυθμίσεις για μεμονωμένες ομάδες έτσι ώστε να προσαρμόσετε το σύστημα παρακολούθησης στο χειριστή που εργάζεται στον ιστότοπο, δίνοντάς του συγκεκριμένες άδειες.