FORGOT YOUR DETAILS?

CREATE ACCOUNT

Novus-ip

Η ανάπτυξη τεχνολογιών δικτύων δημιούργησε μια νέα προσέγγιση στο θέμα των συστημάτων παρακολούθησης βίντεο. Στα συστήματα IP όλες οι κάμερες και τα καταγραφικά λειτουργούν ως ανεξάρτητες συσκευές δικτύου, σε συνδυασμό με ένα κοινό υποδίκτυο. Αυτό το είδος αρχιτεκτονικής μας δίνει απεριόριστες δυνατότητες επέκτασης του συστήματος, που περιορίζονται μόνο από το εύρος ζώνης της σύνδεσης δικτύου και από τις δυνατότητες των ίδιων των συσκευών ή των καρτών Ethernet.

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΤΩΝ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΩΝ

Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα της τεχνολογίας IP στην παρακολούθηση βίντεο είναι η εξαιρετική ποιότητα εικόνας. Το σήμα μεταδίδεται σε ψηφιακή μορφή, επομένως δεν υπάρχουν γνωστοί περιορισμοί από αναλογικά συστήματα. Λόγω της ευρείας προσφοράς κάμερας IP, είναι δυνατόν να επιλέξετε την καταλληλότερη ανάλυση κάμερας για την τοποθεσία, το μέγεθος και τον τύπο της εγκατάστασης. Επί του παρόντος, η NOVUS προσφέρει μοντέλα έως και 12 MPX ανάλυσης, αλλά η εφαρμογή ακόμη υψηλότερης ανάλυσης βρίσκεται σε εξέλιξη.

ΜΙΚΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗΣ

Με βάση την τεχνολογία IP, είναι δυνατό να κατασκευαστούν και συστήματα VSS (Video Surveillance System) που αποτελούνται από εκατοντάδες κάμερες. Ενώ επεκτείνεται το σύστημα με πρόσθετα σημεία καμερών, ο μόνος περιορισμός είναι η αποτελεσματικότητα της υποδομής δικτύου.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΔΙΚΤΥΩΝ ΤΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ

Λόγω της ανάπτυξης του δικτύου 3G και των κινητών συσκευών, η πρόσβαση στις ροές των καμερών σε λειτουργία ζωντανής αναπαραγωγής μπορεί να πραγματοποιηθεί από οποιαδήποτε τοποθεσία. Απομακρυσμένη πρόσβαση μέσω ενός προγράμματος περιήγησης στο Web σε ολόκληρο το σύστημα και κάθε κάμερα ξεχωριστά.

ΕΥΚΟΛΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Στη συντριπτική πλειονότητα των IP καμερών η τροφοδοσία μπορεί να πραγματοποιηθεί κανονικά μέσω 12 VDC καθώς και με τη χρήση προτύπου παροχής PoE. Το PoE (Power over Ethernet) επιτρέπει τη μετάδοση σήματος και τροφοδοσίας στην κάμερα μέσω ενός καλωδίου συνεστραμμένου ζεύγους. Αυτό μειώνει το κόστος κατασκευής του συστήματος - υπάρχουν λιγότερα καλώδια σε χρήση και δεν χρειάζεται να χρησιμοποιείτε πρόσθετα τροφοδοτικά. Το πρόσθετο πλεονέκτημα είναι η μείωση της μη αισθητικής καλωδίωσης - είναι δυνατή η εγκατάσταση συστήματος παρακολούθησης σε επιπλωμένους εσωτερικούς χώρους χωρίς τοίχους.

ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΜΙΚΡΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ IP

Μικρά συστήματα με έως και 32 κάμερες είναι plug & play και δεν απαιτούν πρόσθετη γνώση τεχνολογίας IP για τη ρύθμιση και τη λειτουργία του συστήματος. Τα παραπάνω βήματα μπορούν να επιτευχθούν χωρίς τη χρήση laptop ή PC.

ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ IP

Οι διακομιστές διαμορφώνονται εξ αποστάσεως μέσω σταθμών πελατών χωρίς την ανάγκη άμεσης πρόσβασης στο σύστημα.

ΕΎΚΟΛΗ ΠΡΌΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΜΕΝΟΎ ΤΗΣ ΚΆΜΕΡΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΚΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΧΡΉΣΤΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Ένα τεράστιο πλεονέκτημα των IP καμερων είναι η εύκολη πρόσβαση στη συσκευή χρησιμοποιώντας τη σύνδεση μέσω του προγράμματος περιήγησης στο Web. Επιπλέον, πολλές λειτουργίες της κάμερας διαμορφώνονται απευθείας από τη συσκευή εγγραφής.

STREAMING ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΡΟΩΝ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΈΣ ΠΟΙΌΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΔΙΆΦΟΡΟΥΣ ΣΚΟΠΟΎΣ

Τα συστήματα IP επιτρέπουν τη διανομή βίντεο υλικού που αποστέλλεται στο δίκτυο σε ροές διαφορετικής ποιότητας. Οι κάμερες σας επιτρέπουν να ορίσετε δύο ή περισσότερες ροές. Αυτό επιτρέπει την ταυτόχρονη καταγραφή της πρώτης και δεύτερης ροής, τη χρήση του πρώτου ρεύματος για προβολή πλήρους οθόνης, τη δεύτερη ροή για διαχωρισμό και την τρίτη ροή για προβολή μέσω κινητού τηλεφώνου.

ΑΠΛΗ ΕΦΕΔΡΕΙΑ - ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Παρέχει προστασία σε περίπτωση τυχαίων γεγονότων όπως ζημιά ή κλοπή της συσκευής εγγραφής. Για εγγεγραμμένη ασφάλεια δεδομένων, οι συσκευές μπορούν να λειτουργούν σε κατάσταση RAID ή να αντιγράφουν την εγγραφή σε δύο σκληρούς δίσκους.

ΚΑΜΕΡΕΣ ΜΕ ΦΑΚΟ 'FISHEYE' - VIRTUAL PTZ

Οι κάμερες με φακό 'fisheye' παράγουν ροή βίντεο ως πανοραμική εικόνα. Λόγω της συμβατότητας με το κατάλληλο λογισμικό (π.χ. NMS) και την ψηφιακή έκδοση του ρεύματος, μπορείτε να το διαιρέσετε και να δημιουργήσετε οποιοδήποτε αριθμό 'εικονικών' προβολών. Αυτό επιτρέπει την παρατήρηση ολόκληρου του χώρου χρησιμοποιώντας μόνο μία κάμερα. Είναι δυνατή η περιήγηση στο ρεύμα με τον ίδιο τρόπο όπως και από τις κάμερες PTZ και λόγω υψηλής ανάλυσης ποιότητας, η εικόνα είναι πολύ λεπτομερής, επιτρέποντάς σας έτσι να κάνετε ένα σημαντικό ψηφιακό ζουμ.

ΚΑΜΕΡΕΣ ΜΕ ANALYTICS

Η υψηλή ποιότητα και το βάθος της εικόνας βίντεο που καταγράφονται από κάμερες IP καθώς και η αποτελεσματικότητα του χρησιμοποιούμενου επεξεργαστή τεχνολογίας απεικόνισης επιτρέπουν να εξοπλίζονται κάμερες IP με προηγμένες επιλογές ανάλυσης εικόνας, π.χ. ανίχνευση παραβίασης, κατασπατάληση, συγκέντρωση πλήθους, οδήγηση σε μη εξουσιοδοτημένη κατεύθυνση και παράνομη στάθμευση, καταμέτρηση ατόμων, αναγνώριση πινακίδας κυκλοφορίας καθώς και διαχείριση πρόσβασης στους χώρους στάθμευσης.

ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΤΗΣ NMS

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ IP

TOP