Η οθόνη χρήστη NVE-M200 και η οθόνη φρούρησης NVE-GM200 είναι κομψές και αισθητικά σχεδιασμένες συσκευές για εγκατάσταση σε κατοικία, χώρο γραφείων ή σε αίθουσα ασφαλείας ή συγκρότημα κατοικιών (NVE-GM200). Η μεγάλη έγχρωμη οθόνη και το διαισθητικό μενού επιτρέπουν τη γρήγορη και βολική χρήση των λειτουργιών του.

ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Εκτός από τις βασικές λειτουργίες (οθόνη εικόνας κάμερας, άνοιγμα πόρτας), το μενού στην οθόνη σας επιτρέπει επίσης να προβάλετε και να διαγράψετε μηνύματα και φωτογραφίες. Η μνήμη της συσκευής σάς επιτρέπει να αποθηκεύσετε έως και 100 φωτογραφίες.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα ενσωματωμένα ηχεία και μικρόφωνα απλοποιούν τη λειτουργία και τη σύνδεση με τους επισκέπτες, την ασφάλεια του κτιρίου ή άλλων χώρων. Επιπλέον, η επικοινωνία με τον επιλεγμένο συνδρομητή είναι δυνατή με τη λήψη και την αποστολή μηνυμάτων κειμένου που εισάγονται από το πληκτρολόγιο οθόνης.

ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ

Με την προσθήκη τεσσάρων προαιρετικών γραμμών εισόδου μπορεί να δημιουργηθεί ένα απλό σύστημα συναγερμού με εικόνες κάμερας. Ο συνδρομητής εξοπλίζει/αφοπλίζει το σύστημα μέσω της ειδικής απεικόνισης. Ο συναγερμός σηματοδοτείται τοπικά και στην οθόνη ασφαλείας. Η απενεργοποίηση του συναγερμού απαιτεί ειδικό κωδικό πρόσβασης.

ΤΟ NVEEP200 ΠΑΝΕΛ ΠΟΡΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΟ NVEVDB200

Το NVE-EP200:

Το πάνελ πόρτας NVE-EP200 έχει σχεδιαστεί για εγκατάσταση στην είσοδο της κατοικίας ή στη σκάλα του κτιρίου. Μεγάλο, ευανάγνωστο και φτιαγμένο – πληκτρολόγιο που επιτρέπει έναν διαισθητικό τρόπο – να επιλέξει μια σύνδεση με τη σωστή προϋπόθεση ή την ασφάλεια της εγκατάστασης. Ανάλογα με τη θέση του πίνακα, το μενού που διατίθεται στην οθόνη επιτρέπει στο χρήστη να επιλέξει τον αριθμό του σπιτιού (για να εισέλθει στο κτήμα) ή την εγκατάσταση (για να εισέλθει στη σκάλα). Ο οπίσθιος φωτισμός LED επιτρέπει την χωρίς προβλήματα χρήση του πίνακα τη νύχτα.

Το NVE-VDB200:

Το επιπρόσθετο πάνελ πόρτας NVE-VDB200 είναι μια συσκευή σχεδιασμένη κυρίως για μονοκατοικίες για εγκατάσταση στην είσοδο του ακινήτου. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως ένα πρόσθετο, απλό πλαίσιο εισόδου σε ένα μεγαλύτερο σύστημα. Σας επιτρέπει να επικοινωνείτε εύκολα με τον ιδιοκτήτη του κτιρίου χρησιμοποιώντας το κουμπί του κουδουνιού και την ενσωματωμένη κάμερα. Η απλή εγκατάσταση (σύνδεση του πίνακα απευθείας με την οθόνη συνδρομητή NVE-M200 και την παροχή ρεύματος στο σπίτι) μειώνει σημαντικά το κόστος ολόκληρου του συστήματος και δημιουργεί ένα πολύ ελκυστικό σύνολο για αυτόν τον τύπο αντικειμένων.

ΔΙΑΚΟΠΤΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ

  • Ο διακόπτης NVE-SW200-7P έχει σχεδιαστεί για να συνδέει άλλες συσκευές συστήματος, δηλαδή πίνακες εισόδου με τις οθόνες. Επτά θύρες επιτρέπουν στο χρήστη να συνδεθεί και να τροφοδοτήσει με μια ομάδα συσκευών μέσω sPoE (18 VDC) και – εάν είναι απαραίτητο – μια πρόσθετη θύρα UP-LINK επιτρέπει τη σύνδεση ενός άλλου διακόπτη.
  • Το τροφοδοτικό NVEVDB200 έχει σχεδιαστεί για να τροφοδοτεί άλλα εξαρτήματα του συστήματος μέσω διακοπτών sPOE – NVE-SW200-7P. Ο μετατροπέας ώθησης εγγυάται την οικονομική λειτουργία της συσκευής. Η τοποθέτηση ράγας DIN επιτρέπει τη γρήγορη εγκατάσταση σε μια κατοικία με το διακόπτη NVE-SW200-7P. Διάφοροι τύποι ασφάλειας εγγυώνται την ασφαλή λειτουργία.

Η προσφορά περιέχει:

οθόνη χρήστη, οθόνη φρούρησης, πάνελ εισόδου και πάνελ πόρτας, διακόπτης sPoE, τροφοδοτικό διακόπτη

Αυτό το σύνολο σας επιτρέπει να δημιουργήσετε διαφορετικές διαμορφώσεις ανάλογα με τη δομή του κτήματος ή του κτιρίου κατοικιών.