Κέντρο Λήψης Σημάτων

Η πολύχρονη συνεργασία με τον Ελληνικό Κεντρικό Σταθμό – ΕΡΜΗΣ κρίνεται, κατά κοινή ομολογία,
απόλυτα επιτυχημένη προσφέροντας υπηρεσίες παροχής Κέντρου Λήψης Σημάτων, δημιουργώντας σταθερή σχέση αξιοπιστίας και εμπιστοσύνης .

Στοχεύουμε στην Ασφάλεια

Σε κάθε απόπειρα διάρρηξης ή απειλής, ενημερώνουμε άμεσα την Αστυνομία και τα τηλέφωνα ανάγκης, ταυτόχρονα για την ασφάλειά σας.

Ολοκληρωμένη Ασφάλεια

Ο Πρώτος στην Ελλάδα Σταθμός Λήψης Σημάτων Συναγερμού, από το 1982, με τη μεγαλύτερη πελατειακή βάση, άνω των 20.000 συνδρομητών.

24ωρη Επιτήρηση

Μέσω της σύνδεσης του Συστήματος Ασφαλείας σας, επιτηρούμε συνεχώς την ορθή λειτουργία του και ενημερώνουμε σε κάθε περίπτωση κινδύνου.

Υπερσύγχρονη τεχνολογία

Εξειδικευμένο προσωπικό, υψηλά πρότυπα λειτουργίας, συστήματα τελευταίας τεχνολογίας και κορυφαία αποτελεσματικότητα αποτροπής αρνητικών συμβάντων.

Security Services

Viladonis σε συνεργασία με τον Ελληνικο κεντρικο σταθμο – ΕΡΜΗΣ σας προσφέρει σήμερα, μία ολοκληρωμένη γκάμα Υπηρεσιών Ασφαλείας, που αποτελούν Λύσεις στις αυξημένες όσο και ιδιαίτερες απαιτήσεις ασφάλειας της εποχής μας.

Οι Υπηρεσίες μας

Προσφέρουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες για την επιτήρηση και την παρακολούθηση Συστημάτων Ασφαλείας σε επαγγελματικούς χώρους, επίβλεψη συναγερμών σε κατοικίες και άλλες υπηρεσίες. Παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις και όλα όσα είναι απαραίτητα για την άμεση ενημέρωση σας.

24ωρη Προστασία

Υπηρεσία ελέγχου GlobalSim 90%
Υπηρεσία ελέγχου ωραρίου 100%
Integrated Security Solutions 80%

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ