Κατόπιν των τελευταίων εξελίξεων, η εταιρείες μας viladonis.gr και easyprice.gr , καθώς και χιλιάδες άλλες επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα, λαμβάνει επιπρόσθετα προληπτικά μέτρα για την ασφάλεια και την προστασία των εργαζομένων της καθώς και όλων των πελατών της:

  • Συστήνουμε στους πελάτες μας να αποφεύγουν τη φυσική τους επίσκεψη στην εταιρεία μας και η αποστολή των παραγγελιών ή προϊόντων προς επισκευή να γίνεται με Courier.
  • Παρόλα αυτά, αν κάποιοι επιθυμούν να παραλάβουν προϊόντα από την εταιρεία μας θα πρέπει να έχουν υποβάλει προηγουμένως τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά την παραγγελία τους, ώστε αυτή να είναι έτοιμη για παραλαβή, προκειμένου να περιορισθεί η παραμονή τους στην εταιρεία μας.
  • Για τις πληρωμές προτείνουμε τη χρήση e-banking ή ανέπαφων πιστωτικών και χρεωστικών καρτών και τον περιορισμό των συναλλαγών με μετρητά.
  • Η τεχνική υποστήριξη θα γίνεται μόνο τηλεφωνικά ή μέσα από ηλεκτρονικές πλατφόρμες.

Συνεχίζουμε να παρακολουθούμε τις εξελίξεις του θέματος, ώστε να είμαστε σε ετοιμότητα για την υιοθέτηση πρόσθετων μέτρων, εφόσον χρειαστεί.

Αναλυτική ενημέρωση και οδηγίες για τον COVID 19 μπορείτε να βρείτε μέσω του επίσημου φορέα της χώρας μας τον ΕΟΔΥ: https://eody.gov.gr/neos-koronaios-covid-19/

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και την υποστήριξη σας.