Επιθεωρήσεις εξοπλισμού: Πότε ήταν η τελευταία φορά που ελέγχονταν τα μηχανικά και ηλεκτρικά σας συστήματα;
Με την πάροδο του χρόνου είναι φυσιολογική,η υποβάθμιση των κινητήρων, των γεννητριών, των μετασχηματιστών, των καλωδίων, των ηλεκτρικών συσκευών, των μπαταριών, των φωτιστικών,  των ηλεκτρονικών ελεγκτών κλπ. Ωστόσο, μελέτες δείχνουν ότι οι βιομηχανικές μονάδες πραγματοποίησαν το χαμηλότερο κόστος επισκευής και αντικατάστασης όταν εφαρμοζόταν ένα κανονικό πρόγραμμα επιθεώρησης εξοπλισμού.

Προληπτική συντήρηση: Τα χρήματα  για την προληπτική συντήρηση θα ειναι χαμηλότερα απο τα κόστη επισκευής του εξοπλισμού. Για να διορθώσετε βλαβες όταν προκύψουν θα είναι μια δαπανηρή επένδυση. Το πρόγραμμα προληπτικής συντήρησης πρέπει να βασίζεται σε λεπτομερείς επιθεωρήσεις εξοπλισμού και αξιολογήσεις.

Τεχνικές αντιμετώπισης προβλημάτων : Η αντιμετώπιση προβλημάτων από εμπειρογνώμονες συνεπάγεται την σωστή αναγνώριση της συγκεκριμένης αιτίας (ή της συνιστώσας) που προκαλεί το πρόβλημα. Αρχικά, αναζητήστε εξαρτήματα που τείνουν να καίγονται ή να φθείρονται, όπως μηχανικοί διακόπτες, ασφάλειες, επαφές ρελέ ή λαμπτήρες. Τα πηνία, οι κινητήρες, οι μετασχηματιστές και άλλες συσκευές με περιελίξεις που παράγουν θερμότητα αποτελούν την επόμενη πιθανή αιτία αποτυχίας. Ελέγξτε τις συνδέσεις των βιδών και των μπουλονιών, καθώς μπορούν να χαλαρώσουν με την πάροδο του χρόνου και να προκαλέσουν υψηλή αντίσταση που οδηγεί σε καύση.

Ανακατασκευές εξοπλισμού: Ο εξοπλισμός ανασυγκρότησης μπορεί να σας δώσει αυξημένη διάρκεια ζωής με χαμηλότερη τιμή. Όταν ενημερώνεται με την τελευταία τεχνολογία, είναι συχνά συγκρίσιμη με μια νέα μηχανή. Εκτός από τα περιβαλλοντικά οφέλη, οι μεγάλες ανακατασκευές εξοπλισμού έχουν γίνει δημοφιλείς επειδή σας εξοικονομούν χρήματα παρατείνοντας τη διάρκεια ζωής των υπαρχόντων συσκευων σας.

Αποφύγετε τις συχνές βλάβες στον εξοπλισμό

Οι πιστοποιημένοι ηλεκτρολόγοι μας , αναγνωρίζουν και τηρούν τους τελευταίους κωδικούς ασφαλείας, παρέχοντας υπηρεσίες που προσφέρουν ποιότητα και αξία. Ολοκληρωμένες ηλεκτρικές λύσεις για την εγκατάσταση εξοπλισμού, παρέχουμε επίσης συμβουλές αντιμετώπισης προβλημάτων για επισκευές και ανακατασκευές.s.