ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ

Ο διαδικτυακός τόπος «viladonissystem.gr» έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Τα συμβουλευτικά άρθρα, αποτελούν προϊόντα πνευματικής ιδιοκτησίας.

ΕΝΑ BLOG ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

  • Εδώ θα βρείτε άρθρα, εικόνες και αναρτήσεις των μελών μας. Το περιεχόμενο των καταχωρήσεων ποικίλει, φυσικά μένοντας στο πλαίσιο του αντικειμένου μας, πάνω στο οποίο μας ενδιαφέρει να εξοικειωθείτε κι εσείς. Παρέχουμε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την νομική διάσταση της παρακολούθησης μέσω κλειστών κυκλωμάτων (σε ποιές περιπτώσεις επιτρέπεται) και πλήθος χρήσιμων δεδομένων σχετικά με τα καινούρια μας προϊόντα, με τρόπο αποτυπωμένο ώστε να γίνονται καταννοητά από εσάς!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ & ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Η Viladonis systems προσφέρει υπεύθυνη υποστήριξη. Η τεχνική υποστήριξη που σας προσφέρουμε είναι: Υποστήριξη μέσω τηλεφώνου Είναι ο γρηγορότερος τρόπος αναφοράς και επίλυσης μικρών προβλημάτων. Για τηλεφωνική υποστήριξη καλέστε μας στο 210 9963080 ή 6974478261 Απομακρυσμένη υποστήριξη Ο τεχνικος μας συνδέεται μέσω Η/Υ και επικεντρώνεται στο σημείο του προβλήματος προσπαθώντας για την επίλυσή του χωρίς επιπρόσθετο κόστος και χάσιμο χρόνου. Υποστήριξη στην έδρα του πελάτη Ο τεχνικός μας επισκέπτεται το χώρο σας για την επίλυση του προβλήματος. Υποστήριξη μέσω email Μας αποστέλλετε το πρόβλημα σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και λαμβάνετε άμεση απάντηση και τεχνικές οδηγίες για την επίλυση του. Για υποστήριξη μέσω email στείλτε μας στο info@viladonis.gr

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

|

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ